هنرمندان

عباس کیارستمی ( ۲۲ ژوئن ۱۹۴۰ – ۱ تیر ۱۳۱۹ ) ۱۵۰ ۱۵۰ صفحه رسمی آکادمی تئاتر ابوالحسنی

عباس کیارستمی ( ۲۲ ژوئن ۱۹۴۰ – ۱ تیر ۱۳۱۹ )

                  عباس کیارستمی ( ۲۲ ژوئن ۱۹۴۰ – ۱ تیر ۱۳۱۹ ) عباس کیارستمی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین سینماگران جهان شناخته می شود. کیارستمی سابقه حضور در جشنواره های معتبر بین المللی را داشته که از میان آن ها می توان به چهار دوره داوری در…

آنتوان دوسنت اگزوپری ۹۶۰ ۵۶۶ صفحه رسمی آکادمی تئاتر ابوالحسنی

آنتوان دوسنت اگزوپری

بیوگرافی کوتاه آنتوان دوسنت اگزوپری (متولد ۲۹ ژوئن ۱۹۰۰ – درگذشته ۳۱ ژوئیه ۱۹۴۴)، نویسنده، شاعر، روزنامه نگار و هوانورد پیشگام فرانسوی بود. او برنده چندین جایزه ادبی فرانسه شد و همچنین برنده جایزه کتاب ملی ایالات متحده شد. او را بیشتر به خاطر رمان «شازده کوچولو» (شاهزاده کوچک) و نوشته‌های غنایی‌اش در زمینه هوانوردی،…

دنیل دی لوئیس ( ۲۹ آپریل ۱۹۵۷ – ۹ اردیبهشت ۱۳۳۶ ) ۱۵۰ ۱۵۰ صفحه رسمی آکادمی تئاتر ابوالحسنی

دنیل دی لوئیس ( ۲۹ آپریل ۱۹۵۷ – ۹ اردیبهشت ۱۳۳۶ )

http://abolhasaniacademy.ir/ab-content/uploads/2021/05/VID-20210507-WA0010.mp4   دنیل دی لوئیس ( ۲۹ آپریل ۱۹۵۷ – ۹ اردیبهشت ۱۳۳۶ ) دنیل دی لوئیس یکی از تحسین‌ شده‌ ترین بازیگران نسل خودش است، او جوایز متعددی به دست آورده که مهم‌ ترین آن سه جایزهٔ بهترین بازیگر نقش اول مرد از جوایز آکادمی برای فیلم‌ های پای چپ من (۱۹۸۹)، خون به…

حمید سمندریان ( ۳۰ آپریل ۱۹۳۱ – ۹ اردیبهشت ۱۳۱۰ ) ۱۵۰ ۱۵۰ صفحه رسمی آکادمی تئاتر ابوالحسنی

حمید سمندریان ( ۳۰ آپریل ۱۹۳۱ – ۹ اردیبهشت ۱۳۱۰ )

http://abolhasaniacademy.ir/ab-content/uploads/2021/05/VID-20210507-WA0012.mp4   حمید سمندریان ( ۳۰ آپریل ۱۹۳۱ – ۹ اردیبهشت ۱۳۱۰ ) حمید سمندریان از جمله موثرترین چهره‌های معاصر تئاتر و نمایش ایران به شمار می‌رود که به «پدر تئاتر ایران» نیز مشهور است. نسل جدید بازیگری و حتی نسل قدیمی‌تر آن به نوعی وامدار و شاگرد وی در عرصه هنر بازیگری محسوب می‌شوند…

سیمین دانشور ( ۲۸ آپریل ۱۹۲۱ – ۸ اردیبهشت ۱۳۰۰ ) ۱۵۰ ۱۵۰ صفحه رسمی آکادمی تئاتر ابوالحسنی

سیمین دانشور ( ۲۸ آپریل ۱۹۲۱ – ۸ اردیبهشت ۱۳۰۰ )

http://abolhasaniacademy.ir/ab-content/uploads/2021/05/VID-20210507-WA0008.mp4   سیمین دانشور ( ۲۸ آپریل ۱۹۲۱ – ۸ اردیبهشت ۱۳۰۰ ) وی نخستین زن ایرانی بود که به صورتی حرفه‌ای در زبان فارسی داستان نوشت. مهم‌ترین اثر او رمان سووشون است که نثری ساده دارد و به ۱۷ زبان ترجمه شده‌است. سووشون از جمله پرفروش‌ترین آثار ادبیات داستانی در ایران به‌شمار می‌رود. دانشور، همراهِ…

نوید محمد زاده ( ۶ آپریل ۱۹۸۶ – ۱۷ فروردین ۱۳۶۵ ) ۱۵۰ ۱۵۰ صفحه رسمی آکادمی تئاتر ابوالحسنی

نوید محمد زاده ( ۶ آپریل ۱۹۸۶ – ۱۷ فروردین ۱۳۶۵ )

http://abolhasaniacademy.ir/ab-content/uploads/2021/04/VID-20210407-WA0000.mp4   نوید محمد زاده ( ۶ آپریل ۱۹۸۶ – ۱۷ فروردین ۱۳۶۵ ) نوید محمدزاده در ۱۷ فروردین‌ماه سال ۱۳۶۵ در استان تهران متولد شد اما اصالتا اهل شهرستان مهران و کُرد است. نقش‌آفرینی وی در فیلم عصبانی نیستم موجب تحسین بسیاری از منتقدین گردید، تا جایی که بسیاری محمدزاده را شایستهٔ دریافت سیمرغ بلورین…

خسرو شکیبایی ( ۲۷ مارس ۱۹۴۴ – ۷ فروردین ۱۳۲۳ ) ۱۵۰ ۱۵۰ صفحه رسمی آکادمی تئاتر ابوالحسنی

خسرو شکیبایی ( ۲۷ مارس ۱۹۴۴ – ۷ فروردین ۱۳۲۳ )

http://abolhasaniacademy.ir/ab-content/uploads/2021/03/VID-20210327-WA0024.mp4   خسرو شکیبایی ( زاده ۷ فروردین ۱۳۲۳ – درگذشت ۲۸ تیر ۱۳۸۷ ) هنرپیشه سینمای ایران بود. او تحصیلاتش را در رشتهٔ بازیگری در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران به پایان برد. تا پیش از انقلاب فقط در عرصهٔ تئاتر و دوبله فعالیت داشت و فعالیت حرفه‌ای در سینما را با بازی در فیلم خط قرمز (مسعود کیمیایی، ۱۳۶۱) آغاز کرد. خسرو شکیبایی در نزدیک به ۴۰ فیلم سینمایی بازی…

پروین اعتصامی ( ۱۷ مارس ۱۹۰۷ – ۲۵ اسفند ۱۲۸۵ ) ۱۵۰ ۱۵۰ صفحه رسمی آکادمی تئاتر ابوالحسنی

پروین اعتصامی ( ۱۷ مارس ۱۹۰۷ – ۲۵ اسفند ۱۲۸۵ )

  پروین اعتصامی ( ۱۷ مارس ۱۹۰۷ – ۲۵ اسفند ۱۲۸۵ ) رخشندهٔ اعتصامی (۲۵ اسفند ۱۲۸۵ – ۱۵ فروردین ۱۳۲۰) معروف به پروین اعتصامی، شاعر ایرانی است که به عنوان «پرآوازه‌ترین شاعر زن ایران» از او یاد شده‌است. پروین از کودکی فارسی، انگلیسی و عربی را نزد پدرش آموخت و از همان کودکی زیر نظر پدرش…

صادق هدایت ( ۱۸ فوریه ۱۹۰۳ – ۲۸ بهمن ۱۲۸۱ ) ۱۵۰ ۱۵۰ صفحه رسمی آکادمی تئاتر ابوالحسنی

صادق هدایت ( ۱۸ فوریه ۱۹۰۳ – ۲۸ بهمن ۱۲۸۱ )

http://abolhasaniacademy.ir/ab-content/uploads/2021/02/VID-20210215-WA00031.mp4   به مناسبت زادروز صادق هدایت ((نویسنده، مترجم و روشنفکر)) ◾️هدایت از پیشگامان داستان نویسی نوین ایران بود. ◾️او را همراه محمدعلی جمال‌ زاده و بزرگ علوی و صادق چوبک یکی از پدران داستان‌ نویسی نوین ایرانی می‌ دانند. ◾️ او نخستین فردی است که متونی از زبان پارسی میانه به فارسی امروزی ترجمه…

علی نصیریان ( ۴ فوریه ۱۹۳۵ – ۱۵ بهمن ۱۳۱۳ ) ۱۵۰ ۱۵۰ صفحه رسمی آکادمی تئاتر ابوالحسنی

علی نصیریان ( ۴ فوریه ۱۹۳۵ – ۱۵ بهمن ۱۳۱۳ )

http://abolhasaniacademy.ir/ab-content/uploads/2021/02/00.mp4   به مناسبت زادروز علی نصیریان (( بازیگر، نویسنده و کارگردان سینما، تئاتر و تلویزیون )) ◾️وی در سال‌های کودکی از طریق تماشای تعزیه به هنر نمایش علاقمند شد. ◾️نصیریان از دههٔ ۱۳۳۰ در نمایش‌های حرفه ای، بازیگری و نویسندگی می کرد و از اعضای آغازین گروه هنر ملی بود. ◾️در سال ۱۳۳۶ علی…

آموزشگاه هنرهای نمایشی ابوالحسنی در بخش بزرگسالان و کودکان و نوجوانان به طور مرتب به نامنویسی از علاقه‌مندان رشته‌های مختلف هنرهای نمایشی میپردازد . اين موسسه در سال۱۳۸۶،به منظور توسعه‌ و تمرکز بر دوره‌های طولانی مدت و کارگاه‌های منسجم آموزشیِ جنبه‌های مختلفِ سینما، تئاتر وهنرهای مربوط به آنها،تأسیس گردید. از زمان شروع دوره‌ی بازیگری حرفه‌ای، دوره‌

آموزشگاه هنرهای نمایشی ابوالحسنی در بخش بزرگسالان و کودکان و نوجوانان به طور مرتب به نامنویسی از علاقه‌مندان رشته‌های مختلف هنرهای نمایشی میپردازد . اين موسسه در سال۱۳۸۶،به منظور توسعه‌ و تمرکز بر دوره‌های طولانی مدت و کارگاه‌های منسجم آموزشیِ جنبه‌های مختلفِ سینما، تئاتر وهنرهای مربوط به آنها،تأسیس گردید. از زمان شروع دوره‌ی بازیگری حرفه‌ای، دوره‌های آموزشی آموزشگاه ابوالحسنی با هدف آموزش مهارت‌های لازم به هنرجویان و موفقیت آنان در عرصه ی رقابت با چهره های نام آشنا و حرفه ای همکاری کرده است . بسیاری از فارغ التحصيلان موسسه اینک در زمینه‌ی حرفه اي رشته خود شناخته شده‌اند و موسسه پيوسته تلاش مي كند تا تئاترهایی ایرانی با استعدادهای جدید تولید کند.

هنرجویان در این آموزشگاه به سه مقطع :مقدماتی-متوسط و حرفه ای تقسیم میشوند .

در پایان هر دوره (یک سال و شش ماه) به هنرجویان مدرک معتبر پایان دوره تعلق میگیرد.